Mario Parmisano
Data:
Dissabte 15, de juliol 2023
Lloc:
Palau de Congressos de Peníscola
Hora:
20.00h
Duració:
90'
Preu:
10 €
Procedència:
Argentina, Espanya (músics valencians)
Descripció

Pianista argentí, reconegut en l’escena del jazz internacional per la seua llarga trajectòria al costat del guitarrista Al Di Meola, amb qui ha fet gires mundials des de 1993 fins a l’actualitat. Va participar com a pianista, arranjador, compositor i productor associat en deu produccions discogràfiques de l’artista nord-americà, de les quals també van participar grans músics del jazz dels Estats Units com Steve Gadd, Marc Johnson, Peter Erskine, John Patitucci, i els mestres Chick Corea i Herbie Hancock, com a convidats especials.

Des de 2008, Mario fa presentacions internacionals en diversos festivals i teatres, entre els quals val destacar les seues presentacions al costat de l’orquestra de cambra del Kremlin i la simfònica de Moscou, com així també al Teatre Colón de Buenos Aires, l’Argentina. Els seus concerts inclouen la seua pròpia música (editada per Warner Chappell Music) i també obres de Chick Corea, Pat Metheny, i el seu homenatge al gran mestre Astor Piazzolla.

Aquest concert t’arribarà al cor, amb la passió d’aquesta música commovedora… el lirisme del tango es troba amb la màgia de la improvisació del jazz, la majestuositat de la música clàssica es troba amb l’energia d’un poderós trio de rock i el ritme furiós del latin jazz, per al delit d’un públic de totes les edats…

Intèrprets:

Mario Parmisano, piano / Ignasi Navarro, baix / Carlos Mercado, bateria