Portada >  > Agenda > Homenatge a Stephane Grapelli
Comprar
FABIAN BARRAZA DJANG'S QUARTET

FABIAN BARRAZA DJANG'S QUARTET

20 de juliol de 2018

Homenatge a Stephane Grapelli

Fabian Barraza Django's Quartet

“Homenatge a Stephane Grapelli” Formació de quartet en què incorporem el violí com a instrument lead, i així aconseguir el clàssic so del grup de Django Reinhardt junt amb el fabulós violinista Stephane Grapelli. Aquest espectacle està basat en el repertori clàssic del Hot club de France.
Bio Fabian Barraza
 
Nascut a Madrid (1965), la seua infància va transcórrer entre les Canàries i Suïssa. Fabian Barraza és l’alma mater de prestigiosos projectes dins del panorama musical del nostre país. Ha experimentat amb diversos estils de música, com ho demostren els deu anys com a guitarrista solista del grup Mocedades a què acompanya en gires per Espanya i Sud-amèrica.
 
Les seues gires per Europa, amb el grup de música sud-americana Los Andinos, l’han portat a Suïssa, Alemanya, Itàlia i França, on va prendre contacte i va començar l’aprenentatge amb diferents guitarristes de l’estil jazz manouche (estil de Django Reinhardt ), així com participar en diversos grups d’estil experimental.
Entre tant, estudia en el Taller de Músics i Aula de Música de Barcelona, alhora que participa en seminaris amb Ron Jackson, David Mitchel, Ben Moder, Rick Peckam, JimHall, Pat Metheny, Sylvain Luc, Rápale Fays, Philippe Catherine, entre d’altres.
 
La passió pel jazz l’ha vinculat a formacions relacionades amb el jazz en totes les vessants. 

A la seua dilatada experiència musical, cal afegir-hi les dues propostes en què Fabian Barraza té editats ja dos discos al seu nom, el 2006 SUDJAZZMERICA i el 2009 amb el seu trio de jazz manouche Fabian Barraza Django’s Trio, amb el qual ha editat el CD GIPSY CONNECTION, a més de la col·laboració en el CD del clarinetista Chema Peñalver “Homenatge a Benny Goodman”. I el CD Chema Peñalver Old & New Gypsy.
 
Fabián Barraza Martínez, guitarra solista
David Catalán Sifre, guitarra rítmica
José Luis Aguilar Ruíz, contrabaix
Emiliano Pérez, violí

Programació

20/07/2018 23:00hPalau de Congressos de Peníscola

Preus: 10 €

Videos

FABIAN BARRAZA DJANGO´S QUARTET

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HSzhoFw7buY

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Jazz

Tel. +34 964 727 574 · +34 902 444 300
auditoricastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Jazz

El Festival Jazz Internacional de Peníscola es presenta enguany com el Festival de Jazz Mediterrani

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info