Portada >  > Artistes > Dianne Reeves

Dianne Reeves

Dianne Reeves és la vocalista de jazz per excel·lència en el món de hui. El seu arsenal de talents està ricament exhibit en cadascuna de les cançons del seu il·limitat repertori. Com a resultat del seu virtuosisme, destresa improvisada i estils únics de jazz i R&B, Dianne ha rebut cinc premis Grammy pel millor àlbum vocal de jazz, un doctorat honorari de música de Julliard i va ser homenatjada recentment per la Dotació Nacional per a les Arts (NEA) amb el Premi Jazz Master Awards, l'honor més alt que els Estats Units atorguen a músics de jazz.

La veu màgica i atemporal de Dianne, la seua personalitat excepcional i la força pura de la seua actuació la marquen com una artista captivadora de classe mundial.
Wynton Marsalis exclama: "Ella té una de les veus més poderoses, resoltes i precises d'aquest o de qualsevol moment".

L'àlbum guanyador del premi Grammy, Beautiful Life, personifica l'esperit de la seua extraordinària carrera, travessant molts gèneres i col·laborant amb una col·lecció diversa d’artistes. Adorada pel públic i la crítica a tot el món, Dianne Reeves és una meravella natural que cal no perdre's.
 
 

Espectacles

Beautiful Life

11 de juliol de 2019 · Palau de Congressos de Peníscola

Beautiful Life

Comprar

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Jazz

Tel. +34 964 727 574 · +34 902 444 300
auditoricastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Jazz

Jazz internacional a Peníscola: estiu i jazz.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info