Portada >  > Artistes > Jerolamon

Jerolamon

Nascut a nova Jersey l'any 1955, Jeff Jerolamon va passar la primera època de la seua carrera a Nova York (1976-1982). Després, es va traslladar a Espanya, on resideix actualment. A més de la seua trajectòria com a intèrpret, actualment és professor de percussió del conservatori superior música de València.

Jerolamon és un dels bateries de jazz més solvents de l'escena estatal. Al llarg d'una carrera de quasi 40 anys, Jerolamon ha actuat amb músics del prestigi de Júnior Cook, Joe Henderson, Johnny Griffin, Sonny Fortune, Herb Ellis, Lee Konitz, Lou Donaldson, Tal Farlow, Wallace Roney, George Cables, Jorge Pardo, Tete Montoliu o John Hicks, entre altres. També destaca la seua participació en 3 gires amb noms tan importants com la Count Basie Orquestra (sota la direcció de Frank Foster), Louie Bellson i Arthur Taylor, dos dels grans de la història de la bateria.

Ha gravat més de 20 treballs discogràfics, bé amb projectes propis (Introducing Jeff, Jerolamon, Jeff Jerolamon´s Swing Thing o Tribute to Basie, entre altres) o com a col·laborador de projectes d'altres músics.

Espectacles

Jeff Jerolamon Jazz Experience

05 de juliol de 2019 · Palau de Congressos de Peníscola

Jeff Jerolamon Jazz Experience

Comprar

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Jazz

Tel. +34 964 727 574 · +34 902 444 300
auditoricastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Jazz

Jazz internacional a Peníscola: estiu i jazz.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info