01 d'agost de 2020

17 FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE PENÍSCOLA

BÁRBARA BREVA

BÁRBARA BREVA

Amb un estil versàtil i que preval abans de res l'expressió, els matisos i la connexió amb el públic, en les seues actuacions combina la influència de la tradició amb la cerca de la seua pròpia identitat. Per a aconseguir-ho, presenta una proposta eclèctica, que li permeta explorar la música des de diferents punts de vista amb la finalitat de trobar en aquests un espai propi. Així, en el seu repertori trobem des de la balada més íntima a l’up-tempo més descarat, sense oblidar la bossa nova o el blues i complicitat amb el funk, el soul, el pop, el rock,el llatí, el musical, la cançó sud-americana o els temes d'autor... tot això esguitat per la constant aventura de la improvisació i la cerca de l'emoció.

El seu espectacle és divertit i molt personal. Li agrada versionar grans clàssics, recuperar cançons antigues, crear altres noves, adaptar lletres, cantar a cappella qualsevol cosa i interactuar amb el públic, a qui fa partícip del concert des del primer minut.  Amb una trajectòria breu però intensa, plagada d'actuacions en diferents formats i registres, i una interessant projecció, la veu de Bárbara Breva suposa una refrescant proposta dins del panorama jazzístic nacional.

Programació

01/08/2020  23:00hPalau de Congressos de PeníscolaConcerts

Preus: 10€

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Jazz

Tel. +34 964 727 574 · +34 902 444 300
auditoricastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Jazz

Jazz internacional a Peníscola: estiu i jazz.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info